Om Oss

Fillup Nutrition erbjuder egna framtagna produkter som fungerar både som kosttillskott och ersättning.
Vi har lagt väldigt stort fokus på att kunna kombinera högkvalité med riktigt goda smaker. Hos oss blir du inte förvirrad över
vad du ska välja då vår idé bygger på att kunna göra det enkelt för personer att välja kosttillskott men även kunna erbjuda ett komplett sortiment.
Produkten Happy Breakfast gör att vi har en väldigt bred kundgrupp. Våra kunder är allt från elitidrottare till individer som inte tränar alls.

Vår Historia

År 2013 snörade Fillup Nutritions grundare skorna för att på nytt påbörja fysisk träning. Som ett komplement till träningen och vardagen, väcktes intresset för kosttillskott men då kom frågan upp som vi tror alla kan känna igen sig i. Vart ska jag börja?  För att samla på sig erfarenhet påbörjades försäljning för andra kosttillskott bolag i ett par år. Resultatet av detta gav en förståelse för hur mycket enklare det borde vara för kunden att välja ett kosttillskott. Här väcktes idéen för Fillup Nutrition. Efter två års utveckling av fyra produkter lanserades år 2019 Fillups första sortiment. Genom att på ett enkelt sätt guida kunden genom ett mindre men täckande sortiment sparades mycket tid och förvirring vilket var anledningen till varför vi kunde expandera. År 2020 utökade vi sortimentet genom att lansera ytterligare tre produkter. I detta sortiment lyckades vi bli först på marknaden med att kunna erbjuda isolate protein med honungssmak samt ta ett ytterligare kliv och kunna erbjuda våra kunder Fillups första funktionella drycker i två varianter.

BÄST SERVICE

Vi strävar alltid för att du som kund
ska få den bästa personliga servicen

KVALITETS PRODUKTER

Våra produkter följer HACCP & GMP kontroll
med naturliga ämnen från Svenska gårdar

VARFÖR OSS

We keep it simple
It does what it says, Fillup Nutrition

With quality the results will find you

Hamed

CEO